A szempillanövesztő szérum használata

Ki ne szeretne hosszú, ragyogó szempillákat? Minden nő mindent megtenne, hogy javítson az állapotukon. Fontos észrevenni, hogy mindenféle szempillafesték vagy szempilla megnövelő idővel az ellenkező eredményeket adhatja számodra. Eddig a szempillanövesztő szérumok a legjobbak a szempillák természetes javítására. Hogyan használj egy szempillanövesztő szérumot? Nyugodj meg és olvass tovább.

1. lépés – A smink eltávolítása

A legtöbb, ha nem az összes bőrápoló termék nem működik eldugult bőrön. Az aktív hatóanyagok nem képesek behatolni a smink maradékain és egyéb szennyeződéseken keresztül. A szem premier, korrektor, olajos szemkrém megakadályozza a természetes szempillanövesztő szérum összetevőit abban, hogy a szálak gyökereihez behatoljanak és ott teljes erővel működhessenek. Ne feledd mindig megtisztítani a bőrödet mielőtt szempillanövesztő szérumot használnál. Szárítsd meg bőrödet egy törölközővel, így nem marad nedvesség a szemhéjaidon. A legtöbb szempillanövesztő szérumot lefekvés előtt ajánlott használni, mivel az amúgy is tökéletes idő az arcod megmosására.

2. lépés – Használat

Amikor a bőröd kristálytiszta, használd a szempillanövesztő szérumot a gyártó utasításainak megfelelően. A legtöbb javítónak egy apró ecset applikátora van, amely úgy néz ki, mint egy szemkihúzó applikátor. A szempillanövesztő szérumot a belső szemsaroktól a szempilla vonal mentén haladva a külső szemsarokig használva kellene alkalmaznod. Nincs szükség arra, hogy az alsó szempilla vonalon használd a terméket, mivel a szérum magától átkerül pislogáskor. Néhány javítónak szempillafestékszerű ecsetje van és a gyökerektől a szálak végéig húzva használjuk őket. Bármelyik szempillanövesztő szérum stimulálja a szálak növekedését, így ha gyérek a szemöldökeid, akkor emellett azon is használhatod, ha a gyártó nem említette meg ezt a lehetőséget.

3. lépés – Kezelés

A szál növekedésének fázisa 90-150 nap és ez optimális idő bármelyik szempillanövesztő szérumnak a működésre. Ha a javító gyártója nagyszerű szempillákat ígér csupán 10 nap használat után, akkor az egyszerűen nem igaz. A szálaknak idő kell a növekedéshez, legalább 6 hetet kell várni, ha látni szeretnéd az eredményeket. A legjobb eredmények érdekében lefekvés előtt próbáld használni a szempillanövesztő szérumot, hogy az aktív hatóanyagoknak sok ideje legyen eljutni a szőrtüszőkhöz és onnan működni.

4. lépés – Nyugodj meg és folytasd a szempillanövesztő szérum használatát

Meg a legjobb szempillanövesztő szérum sem fog működni, ha elfelejted használni. Talán soknak tűnhet a szempillanövesztő szérum használatára való emlékezés, de meglátod, hogy csupán 3 másodpercbe telik és gyorsan része lesz az esti lefekvési rutinodnak.