LASHCODE Szempillanövesztő szérum

Hiszed vagy sem, a Lashcode Serum az egyik legjobb szérum. Ha eddig nem használtál olyan terméket, amely a szempillák kiemelésére szolgál, de épp a számodra megfelelő terméket keresed, ne habozz – a Lashcode a termék, amit keresel!

Hatását már a használat elején tapasztalod majd. Ne aggódj, ha szemhéjad hiperérzékeny, vagy ha kontaktlencsét hordasz. A Lashcode-ot körültekintően tesztelték, és bárki bátran használhatja.

Ennek a szérumnak rengeteg olyan előnye van, amely kiemeli vetélytársai közül. Mindenekelőtt érdemes kiemelni a Lashcode nagy kiszerelését, hosszantartó hatását és az eredményekhez és gyors hatásához viszonyítva gazdaságos árát.

A Lashcode fő feladata az új szempillák növekedésének stimulálása.

Az új szempillák gyönyörűen emelik ki szemeidet, amellyel bárkit elkápráztatsz majd. A Lashcode-nak köszönhetően sok nő már nem használ műszempillát. Szempilláidat olyan széppé varázsolja, hogy szempillaspirált csak akkor használsz majd, ha kedved van hozzá, és nem azért mert szükséged lenne hosszabbá és dúsabbá tenni azokat. A Lashcode újradefiniálja saját szempilláid szépségét.

Nincs többé szükség szemceruzákra, szempillaspirálokra, tusokra. A Lashcode akár 50%-kal hosszabb és vastagabb szempillákat eredményez. Szempilláid ezen kívül kétszer dúsabbá válnak. Örökre búcsút mondhatsz a szempilla göndörítőknek és műszempilláknak. Élvezd természetes szempilláidat. A Lashcode a legjobb választás a szép szempillákért

Nem számít hogy rövid, világos vagy vékonyodó szempilláktól szenvedsz, ez a termék bármilyen szempilla problémát megold.

A Lashcode nem csak meghosszabbítja, vastagítja és kiemeli szempilláidat, de egészségessé is teszi azokat. A kezelés első pár hónapjában szempilláid láthatóan erősebbek. A szérum optimális hidratáltsági szinten tartja a szempillákat és a szemhéjt.

A termék felvitele gyors és egyszerű: használd napi egyszer (pl este miután lemostad sminked) száraz szemhéjakon (úgy vidd fel, ahogyan a tusodat szoktad). A termék gyorsan felszívódik és már az első naptól kezdve megerősíti a szempillákat. Egy egyszerű mozdulat – ez minden ami elválaszt a gyönyörű, dús és egészséges szempilláktól!

www.lashcode.hu

POZITÍVUMOK:

  • Stimulálja a növekedést, meghosszabbítja a szempillákat
  • Garantálja a megfelelő hidratáltságot
  • Ápolja a szemhéjat
  • Felvitele nagyon egyszerű
  • Első látványos eredmények már két hét után

NEGATÍVUMOK:

  • Csak online elérhető