PROLASH + szempillanövesztő szérum

PROLASH +A következő szempillanövesztő szérum, amely jó eredményeket ad, az a Prolash +, amelyet tavaly teszteltem. Csupán természetes összetevőkön alapul, hialuronsavon és peptideken, amelyek segítenek a szálaknak növekedni. A ProLash + alapos teszteken esett át és a szem területei számára biztonságosnak lett minősítve. A szempilláim sokkal vastagabbra nőttek és fényesebbek lettek, de a ProLash weboldalán ígért időnél 3 héttel hosszabb ideig tartott. Több mint 2 hónapig használtam a szempillanövesztő szérumot, mielőtt bármiféle változást észrevetem volna.

A hialuronsavnak köszönhetően a szempilláim újraápültek és vastagabbnak tűnnek.

Nem láttam egy új nagy mennyiségben növekedő bébi szempillát sem, csakúgy mint a Nanolash használata esetében, tehát elmondhatom, hogy nagyjából ugyanannyi szempillám volt, mint a Prolash kezelés megkezdése előtt. Ez a szempillanövesztő szérum egyaránt használható a felső és alsó szempilla vonalon. Ha gyér szemöldökeid vannak, a ProLash valószínűleg nem segít újakat növeszteni, hanem inkább segít a meglévőket erősebbé és vastagabbá tenni.

A ProLash szempillanövesztő szérum csupán online vásárolható meg és ha harmadik fél weboldaláról rendeled meg, könnyen kaphatsz hamis terméket.

POZITÍVUMOK

  • Vastagabbá teszi a szálakat és újraépíti a szál szerkezetét
  • Táplálja és mély hidratációval látja el a szálakat

NEGATÍVUMOK

  • Nem hosszabbítja meg a szálakat
  • Számos hamisítvány érhető el online