Szempillanövesztő szérum: az ecset típusa

Hányszor dobtál ki egy szépségápolási terméket csak azért, mert nem tudtad a maradékod elérni vagy valami probléma volt a fedővel? Legalább néhányszor. A könnyű használat és a felhasználóbarát csomagolás nem a „jó ha van“ tulajdonságok közé tartozik, hanem ezek szükségesek. A legtöbb szempillanövesztő szérum műanyag vagy üvegtubusban érkezik, amelynek higiéniai okokból 4 ml-nél több terméket nem kellenne tartalmaznia. Ez kissé kényelmetlennek hangozhat, de minél kevesebb szempillanövesztő szérum van az üvegcsében, annál jobb. A szem területe nagyon érzékeny és fertőződésekre hajlamos. Jobb, ha nem hagyjuk a baktériumokat növekedni a drágaságos szempillanövesztő szérum formulánkban. Mindig jobb két kis üvegnyi szempillanövesztő szérumot vásárolni, mint egyetlen egy nagyot.

A szempillanövesztő szérum ecsetének típusa hihetetlen fontos a kezelés sikerét illetően. Az ecsetnek hegyesnek és kicsinek kell lennie. A túl széles applikátor nem osztja el egyenletesen a terméket és nehéz lesz a kicsi szálakat elérni az alsó szempillavonalon anélkül, hogy az ecset belemenne a szembe. A szempillafestékszerű ecset nem nyújt a szál gyökereknek táplálást, így ez a szempillanövesztő szérum egyszerűen nem lehet hatékony. Az ilyen kerek ecsettel rendelkező szempillanövesztő szérum plusz szempilla kezelésnek vehető, pl. amikor meghosszabbítást viselünk és a szempilláinkat időről időre át kell fésülni. Amikor megcsináltattuk a szempilla meghosszabbítást nem használhatsz szálgöndörítőt, de a szempilláidat formába kell hoznod. Az ilyen szempillanövesztő szérum szempilla beállító gélként való használata nagyszerű ötlet lehet.

Szempillanövesztő szérum mindenki számára

A szempillanövesztő szérum az univerzális szépségápolási termék. A nők imádják, de a férfiak körében is növekszik a gyakori használat tendenciája. Azt mondtuk, hogy a nőnek csinosnak kell lennie manapság, a férfiak gondoskodni szeretnének magukról és nem akarják a szükségleteiket elhanyagolni. Ezt megelőzőan a férfiak csupán szappant és borotválkozóhabot használtak. Ezeknek az ideje lejárt. Most minden egyes vállalatnak van a „csúnyább“ nemnek szóló sorozata. Hálistennek a szempillanövesztő szérumok nem különböztetik meg a felhasználó nemét. Minden szálnövesztő termék használható egyaránt férfiak és nők által és az eredmények teljesen megegyezőek lesznek. A szempillanövesztő szérum fő feladata a szálak hosszabbá és vastagabbá tétele.

Az egész kezelés teljes ideje alatt a szempilla szőrtüszők táplálva és hidratálva vannak, így elkezdhetnek dús és egészséges szálakat termelni. A jó szempillanövesztő szérum nem egy divathóbort, hanem egy kötelezően ajánlott termék azoknak, akik betegség következtében elvesztették hajukat, szemöldöküket és szempilláikat.

Amikor szükség van a szál növekedésének felgyorsítására és életfázisuk kiterjesztésére, a szempillanövesztő szérum az egyetlen lehetőség. Amikor a szálak optimálisan vannak stimulálva, akkor 14 napon belül tud növekednié és az általánosnál később válik le.

Számos bőrgyógyászati tesztet végeztek el a szempillanövesztő piacra dobása előtt. Minden egyes szempilla terméket több száz önkéntes tesztelte, hogy bármiféle mellékhatást kizárhassanak. A szem körüli bőrterület hihetetlenül kényes és érzékeny, így minden egyes szempillanövesztő szérumnak a lehető legmagasabb sztenderdeknek kell megfelelnie.

Minden egyes szempillanövesztő szérum formulája gyümölcsökben és egyéb növényekben található természetes összetevőkön alapul. Egyik magas minőségű szempillanövesztő szérum sem lett állatokon tesztelve.

Ha épp most fejezted be a kemo vagy radioterápiát, akkor bármiféle irritációtól való félelem nélkül elkezdheted a szempillanövesztő szérumok használatát. A termék használata előtt mindig olvasd el a használati útmutatót. A kontaktlencsét viselőknek emlékezniük kell arra, hogy a szempillanövesztő szérum használata előtt ki kell venniük a lencséket. Ha a bőröd szuperérzékeny, akkor teszteld a csuklódon a szempillanövesztő szérumot és várj néhány percig, hogy megtudd, hogy van-e bármiféle allergiás reakció.