FEG szempillanövesztő szérum

fegFEG szempillanövesztő szérum egy kis műanyag palackba van csomagolva. Ez elég nagy ahhoz, hogy 3 ml folyadékot tároljon, amely megfelelő mennyiség egy öt hónapos kezelés érdekében. Tekintettel, hogy a FEG összetételét jellemzik a természetes összetevők, allergiás betegek számára azt tanácsolják, hogy a szempillanövesztő szérum első alkalmazása előtt konzultáljon háziorvosával. Ugyanazon összetevők felelősek a szemhéjak és a szem bőrfelületének ellátására.

A FEG szempillanövesztő szérum sűrű konzisztenciája akadályozza az alkalmazást. A mellékelt ecset segítségével, többször kell szétkenni a terméket. Sőt a FEG összeragaszthatja a szempillákat és fehér foltokat hagyhat, amelyek kiszáradnak így reggel sokkal nehezebb a sminkelés. Annak érdekében, hogy eltávolítsa, a szempillanövesztő szérum maradék által okozott foltokat azt javasoljuk, hogy használjon folyékony smink eltávolítót vagy egy vattát meleg vízzel nedvesítse. Amennyiben a termék eléri a szemét, kellemetlen érzést vált ki és még allergiás reakciókat is okozhat.

A FEG szempillanövesztő szérum nem csak szempilla növekedést serkentő anyagokat tartalmaz, hanem természetes anyagokat is. Ezek többek között a B12-vitamin, valamint uborka, zöld tea és tökmag kivonatok. Nyilvánvalóan, azok, akik allergiásak a készítmény bármely összetevőjére nem tanácsos alkalmazni a kozmetikumot. A növényi kivonatok arra utalhatnak, hogy a szempillanövesztő szérum csak ápoló tulajdonságokkal rendelkezik.

Több hónapos kezelés után a szempilla egészségesebb lesz, hidratált, rugalmas és általában szebb. Másrészt a meghosszabbítása vagy sűrűség javulás meglehetősen kétséges. Ráadásul a szempilla megerősödése vagy regeneráció nehezen tapasztalható.

A FEG szempillanövesztő szérum sajnos nem teljesíti az elvárásokat.

Mivel a FEG szempillanövesztő szérum interneten keresztül is megvásárolható, számos hamis kozmetikummal is lehet találkozni. Természetesen nem tanácsos használni ezeket a termékeket, mert ezek káros mellékhatásokkal járnak, irritálnak, allergiát okoznak valamint bőr és szembetegségekkel járnak.

POZITÍVUMOK:

  • Ápolja a szempillát és a szemhéj bőrét
  • Hidratálja és rugalmassá teszi a szempillát
  • Természetes összetételű

NEGATÍVUMOK:

  • Nem hosszabbítja és nem sűrűsíti
  • Az alkalmazás módja
  • Számos hamisítvány