NEULASH szempillanövesztő szérum

NEULASHA Neulash szempillanövesztő szérum minden nő számára ajánlott, koruktól vagy a bőr típusától függetlenül. Céljai: a szempillák hosszabbítása és megvastagodása, szemhéj és szempillák ápolása, valamint enyhíti a lehetséges irritációt. Továbbá a kozmetikum egy ezüst üvegbe van csomagolva 3,2 ml vagy 6 ml mennyiségben. A palack egy kartondobozba kerül.

A Neulash folyékony állagú és átlátszó (egyáltalán nem színes). Emiatt a férfiak is használhatják a szempillanövesztő szérumot, anélkül, hogy a szemhéj beszíneződne. Továbbá a kontaktlencse viselők is szabadon használhatják a Neulash-t. Azonban azt javasoljuk, hogy távolítsa el a kontaktlencséket a Neulash alkalmazás előtt. 15 perc múlva, amikor a kozmetikum felszívódik, vissza lehet helyezni a lencséket. Alapvetően a nők, akiknek műszempillái vannak, szintén használhatják a Neulash-t, mert a kozmetikum nem tartalmaz feloldódó ragasztót, amit a műszempillákhoz alkalmaznak.

A Neulash szempillanövesztő szérum első néhány alkalmazása során enyhe bizsergő érzést lehet tapasztalni. Ezt a kozmetikum működése okozza. Az érzés egy idő eltelte után eltűnik és nem várható újra. Továbbá szemhéj elszíneződés formájában az irritáció vagy a szemgolyó elvörösödése nem történhet meg. Mindazonáltal, ha bármilyen súlyos vagy növekvő kellemetlenséget tapasztal, célszerű abba hagyni a kezelést vagy akár háziorvoshoz fordulni.

A Neulash szempillanövesztő szérum felvitele egyszerű és gyors. Csak egy vékony vonalat kell rajzolni közvetlenül a szempilla alapon a felső és alsó szemhéjaknál. A termék gyorsan felszívódik, és azonnal serkenti a szempilla tüszőket. A felvitelt alapvetően minden este el kell végezni, amíg eléri a kívánt eredményeket. Nincs szükség a Neulash újabb használatára reggel vagy a nap folyamán. Amikor az eredmények kielégítőek, tanácsos, hogy a szempillanövesztő szérumot háromnaponta vigye fel.

Elsősorban Neulash szempilla kondicionáló regenerálja és gondoskodik a szempillák csak.

Ennek következtében, szempillák erősebb, egészségesebb és szebb. Miután körülbelül három hónapos kezelést, lehet észrevenni megvastagodása és ostor meghosszabbítása körülbelül 2 mm. Mi több, a szemhéj bőre simábbá válik.

POZITÍVUMOK:

  • Szempilla ápolása
  • Egyszerű alkalmazás
  • Férfiaknak is ajánlott

NEGATÍVUMOK:

  • Nem hosszabbítja a szempillákat 100%-an
  • Nem javítja a szempillák sűrűségét
  • Szemhéj elszíneződhet
  • Irritáció